Jeg tilbyder

Jeg tilbyder clairvoyance, hvor du vil få lidt at vide om din her og nu situation. Det kan give et overblik over en situation du føler sig låst fast i, ligesom det kan være en retningsanvisning i nogle svære beslutninger og valg. Der kan forekomme afdødekontakt, dog kun hvis du ønsker det. Varighed er ca. 45-60 min. Jeg optager clairvoyancen digitalt, som sendes til dig efterfølgende på en mail med et link, hvor det optagede kan downloades fra. Under clairvoyancen starter jeg med et lille stykke musik, mens jeg stiller ind og skriver måske nogle enkelte ord ned. Derefter fortæller jeg noget om dig, hvad du evt skal være opmærksom på m.m. Til sidst er der mulighed for at stille spørgsmål, hvis du har noget som brænder på.

Jeg tilbyder også telefon clairvoyance, hvor du ringer op på nærmere aftalt tidspunkt. Jeg optager ikke samtalen, så hav selv papir og blyant klar, eller optag selv samtalen.. 

Hvis du har et enkelt spørgsmål du ønsker svar på, uden fuld clairvoyance, kan det sagtens gøres.
Eller et ja/nej spørgsmål, hvor jeg bruger et pendul.

Jeg kommer gerne og laver Platformsclairvoyance, hvis du kan samle 10-15 personer vil det være fint. Jeg starter altid ud med at give hver enkelt deltager et personligt budskab, efterfølgende er der mulighed for at stille clairvoyante spørgsmål samt hvis du har nysgerrighedsspørgmål. 

Afdødekontakt kan forekomme under clairvoyancen. Men afdødekontakt tilbydes også særskilt og kan også laves via tlf.

Husrensning tilbydes også.

Jeg tilbyder også healing samt fjernhealing. I begge tilfælde taler vi lidt om hvad du kan bruge healingen til. Hvor det kan gå ind og hjælpe dig. Jeg laver også chakrahealing i forbindelse med jeg healer. 

Jeg er certificeret hypnoterapeut og blev færdig oktober 2013. Jeg kan give behandling for traumer eller følelser der fylder for meget eller fobier m.m. ved hjælp af regressionsterapi. Hvis du ønsker at stoppe med at ryge eller du vil tabe dig, kan jeg påvirke dig så det vil gå lidt lettere.  Endvidere kan jeg også guide dig, til tidligere liv.

Jeg tilbyder Indre rejse terapi. Det er en terapi som jeg selv har været i, og ændret lidt på, så det er min egen sammensætning.Indre rejse terapi er hvor du ved hjælp af guidning, vil blive ledt af dit Højere Selv til de steder hvor du skal hen, for at forstå og løse årsagen bag noget af det du kæmper med. Det føles lidt som at drømme i vågen tilstand.

Jeg er certificeret BWRT terapeut og blev færdig august 2018. Jeg har taget overbygning som kaldes Level 2 og blev certifeceret januar 2019. Det er ideelt til at hjælpe med fobier, angst, sukkertrang og overspisning m.m.. Du behøver ikke nødvendigvis at komme til min adresse, da det sagtens kan udføres via skype eller messenger men kun når det handler om fobier og rygestop.
Misofoni kræver mindst 3 sessioner som skal forudbetales uden mulighed for refundering.  
Hvis der arbejdes med afhængighed, så skal der forudbetales 4 sessioner uden mulighed for refundering. 
Jeg arbejder gerne med afhængighed indenfor overvægt, altså overspisning og sukkertrang. Desuden angst og især dårligt selvværd har jeg mange klienter med.

Uanset hvad jeg hjælper dig med, så har jeg tavshedspligt. 

Hvis du har svært ved at komme hjemmefra, besøger jeg dig gerne på din adresse mod transportbetaling. 

Jeg bor i Bov ved Padborg, hvor jeg også har lokale. 

Du er meget velkommen til at ringe, hvad enten du er nysgerrig på det ene eller det andet jeg tilbyder.

Ring for tidsbestilling eller en snak på 29 25 45 80