Indre Rejse terapi

Indre Rejse terapi hjælper med at ændrer udfordringer til positive mål.

Indre Rejse terapi er en spirituel terapiform, som jeg har udviklet ud fra et ønske om en unik måde at hjælpe klienten med at finde og formulere positive livsmål. Tilbagemeldingerne lyder bla. Der er sat gang i en proces hos mig. 

Før terapien beder jeg klienten om at sætte ord på udfordringer og derefter erstatte dem med positive overskrifter. Jeg beder klienten om at formulere et positivt ønske om, hvor han/hun gerne vil være istedet, altså målet.

F.eks "Jeg ønsker at være glad", hvortil målet hedder "Jeg er glad".

Selve terapien er en trancelignende tilstand, hvor det bedst beskrives som at være vågen men samtidig drømmende. 

Ved hjælp af guidning, vil klienten blive ledt af sit Højere Selv til steder, hvor han/hun skal hen for at forstå og løse årsagen til sine begrænsninger for at nå målet/målene. Eller klienten bliver givet vedledning/budskaber som forløser/healer/løfter.

En beskrivelse fra en som har prøvet Indre Rejse terapi.
Indre Rejse Terapi er en rejse ind i dig selv, hvor du kommunikerer med dit hjerte, dit sind, din sjæl, dine guder og hjælpere. Du bliver ført til andre (tidligere) liv, steder og skabninger, som har og har haft indvirkning på dit liv. Der vil du finde stor læring og viden om, hvordan du slev kan ændre dine energier, så de bedre arbejder for dig og dine mål. Du får mulighed for at finde svar på de spørgsmål, problemområder og muligheder du har i dit liv. Du kan finde frem til dig selv, i dit eget tempo, med dine egne ord, og vil få en ny forståelse for livet og meningen med det. Rejsen handler om dig, dit liv og dine oplevelser, og du vil ses mange aspekter af dit liv, din sjæl og din viden. Gennem kontakten med dit højere selv, dit hjerte og dine følelser vil du få en større forståelse. Gennem denne forståelse for din situation og dit liv, kan du begynde at heale dig selv og løse op for dine blokeringer. Du vil se dine egne muligheder, dit eget potentiale og du vide, hvordan du selv kan forbedre disse gennem dine egne indre værdier og evner. 

Forskellen ved hypnoterapi og Indre Rejse terapi er, at ved hypnoterapi tager man fat om et konkret emne feks. vrede. Klienten guides nedad/bagud til årsagen, hvor der ryddes op i følelsen.
Indre rejse terapi har MÅLET som udgangspunkt, og du vil via guidning blive vist, hvad du har brug for, for at nå dertil. Det kan være oprydning, det kan også være positive budskaber.

Du er velkommen til at læse mere på "Klienters udtalelse"